vineri, 5 februarie 2010

Perioada 14 Februarie - 8 Martie -> bucuria comerciantilor si a speculantilor


Se apropie sarbatoarea indragostitilor, de fapt sarbatorile caci sunt doua : Valentine's Day si traditionalul Dragobete. Nu stiu cati le sarbatoresc pe amandoua. Ai mei de exemplu nu sunt deacord cu sarbatorile importate si nu prea tin ei cont de Valentine's Day. Cand vine vorba de tineri, lucrurile stau exact invers. Ei imbratiseaza mai degraba ideea de nou/modern decat de traditional/autohton.
Pe mine ma deranjeaza isteria, tarabele cu tot felul de nimicuri care invadeaza strazile, mediatizarea (in exces). Aceasta zi a indragostitilor este o sarbatoare comerciala (cum a devenit si Craciunul, de altfel). Nu am nimic impotriva acestor sarbatori ale iubirii, insa nu consider ca avem nevoie de o zi anume pentru a ne exprima sentimentele fata de persoana iubita. In fine, fie ca ne place sau nu acest schimb de cadouri, trebuie sa recunoastem ca nu putem lasa aceste zile sa treaca fara a face vreun gest , fara a oferi ceva, fara a spune un TE IUBESC!...
Daca esti barbat, in perioana 14 februarie - 8 martie ar fi mai "sanatos" pentru tine sa fii singur. Te compatimesc daca esti implicat intr-o relatie dar cel mai tare mi-e mila de cei care mai au si amante. Doua femei ori 4 zile dedicate lor ( 14-24 februarie;1-8 martie) = 8 cadouri!!! Ca sa nu mai vorbim ca UNELE femei nu se multumesc cu un buchetel de ghiocei ca deh, costa numai 50 de bani, ele vor toata floraria!!! Parfumuri, bijuterii cu cristale Swarovski, genti Luis Vuitton sau mai stiu eu ce dracovenii ca deja m-am enervat! Barbati, invatati-le sa aprecieze adevaratele valori, cadourile alea micute, dar din suflet.
N-ai gatit in viata ta nimic in afara de oua ochiuri si cartofi prajiti??? Incearca sa-i pregatesti ceva si chiar daca nu arata exact asa cum ar trebui sa arate, ea va aprecia gestul tau si stangacia ta pentru ca isi da seama cat te straduiesti sa faci un lucru pe care nu-l faci de obicei.
N-ai pus mana pe aspirator sau pe masina de spalat decat accidental??? Pai ar cam fi cazul sa faci si tu o zi curatenie si sa arunci macar doua tricouri in masina de spalat ca se spala aproape singure, deci nu faci cine stie ce efort. Exista multe posibilitati prin care-i poti dovedi sinceritatea sentimentelor tale. Frumos ar fi sa nu faci asta numai de Valentine's Day, Dragobete, 1 sau 8 Martie.
Ce mi-as dori eu de ziua indragostitilor? Nimic special, nimic in plus. Faptul ca cineva tine la mine si vad si simt asta, e cel mai frumos lucru. N-as avea nevoie de mai mult.

Iubiti-va mult si fiti cat de cuminti vreti voi!

9 comentarii:

  1. din pacate in ziua de azi majoritatea femeilor nu mai apreciaza "maruntisurile".dupa cum spuneai si tu unele isi doresc numai lucruri de firma.daca te duci la ea cu un buchet de flori ii citesti pe fata o bucurie falsa.schiteaza un zambet de carton.asta e!
    sa fii iubita ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. De obicei cand un barbat are o amanta isi cam neglijeaza sotia deci toate cadourile le primeste amanta.Poate ii ofera si sotiei un buchet de flori dar in niciun caz n-o sa tina cont de toate zilele acestea.
    Imi place cum ai pus problema :).
    Pupici de la toti 3 adica un alb si doua mulatre ;)).Te iubim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce am citit aici , am o idee , imi deschid o taraba si am sa vand inimioare cu I LOVE YOU :))

    RăspundețiȘtergere
  4. pai sa vedem, daca baiatul face mancare si e foarte stangaci, sti ce va face prietena/iubita? hm ar zice: hai mai bine scoate-ma la restaurant :)), daca face curat si n-o face bine, ce ar zice? hm puteai sa angajezi si tu o echipa sa faca curatenie :)))), bine asta in cazul fetelor mai :-? materialiste sau mai pitzipoance , ah doamne, imi era dor de blogul asta si de tineeee, licenta asta m-a dat peste cap cu totul, nu am timp nici sa respir. pai ce sa zic, iubiti-va mult cei indragostiti cA TINE :p iar cei care n-au treaba cu sarbatorile astea(asa ca mine) mai iesiti domne si voi din casa, lasati cartea aia ca... viata-i scurta :D, PUPICI DULCI ghici de la cine ;) GoGo :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. app cate trebuie sa fac, pentru a posta un comentariu la tine, ufff ;)). eh bine, cand am zis ca imi era dor de blogul tau, asta nu inseamna ca nu am citit tot ce ai scris pe aici, doar ca n-am mai comentat de mult :D. te pup, you know who ;) the same GoGo :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Recunosc ca-mi era dor de comentariile tale care ma amuza de fiecare data ! :*
    Iti multumesc mult, mult de tot si SUCCES! :X:X:X
    Love you GoGo!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuza-ma ca nu comentez postarea ,ci te invit sa comentezi si tu daca vrei cu ce ai auzit despre cutremurul din '77 http://andrutza95.blogspot.com/2010/03/77.html aici .Multumesc anticipat .>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. hei !
    imi place cum ai scris aceasta postarea:)
    e foarte faina:)
    si blogul tau e superb:*

    RăspundețiȘtergere