vineri, 25 decembrie 2009

...Craciunul

Si uite c-a venit Craciunul...Pe cat de repede-a venit, pe atat de repede-o sa treaca.
Anul acesta n-am mai asteptat sarbatorile cu acelasi entuziasm.Nu m-a impresionat nici faptul ca dupa ani buni in care nu am avut zapada de Craciun, acum a nins, nici colindele nu-mi mai transmit emotiile specifice, nici bradul impodobit parca n-are farmec, nici eu nu mai sunt aceeasi.
Mi-e dor de anii in care asteptam cu sufletul la gura sa vina Mosu'.Ma fascinau luminitele din pom si adormeam sub brad in fiecare seara, mama fiind nevoita sa ma ia in brate si sa ma aseze in pat.
Faceam un grupulet si plecam cu colindul.Nu ne pasa cati banuti primeam, important era ca ne distram.
Veneam seara acasa si ma asezam la masa.Salata de Boeuf, sarmalute cu smantana si mamaliguta calda, friptura la gratar...Gustam din toate si abia asteptam sa vina a doua zi ca sa pot iesi cu ceilalti copii la o bulgareala sanatoasa si la sanius.
Timpul a trecut, noi am crescut, ne-am distantat (poate), iar perioada aceea a ramas inchisa in sertarul amintirilor frumoase de care mi-aduc aminte cu nostalgie.
Acum pentru mine Craciunul este o sarbatoare ca oricare alta, singura diferenta e ca tine trei zile.In rest..nimic.
Poate e trist, poate e prea devreme sa vad astfel lucrurile, poate sunt eu intr-o pasa proasta si deasta mi se pare totul sters.
In fine, va urez tuturor Sarbatori Fericite!!! Distrati-va! Simtiti-va bine! Zambiti!...

Sa fiti iubiti! :*

4 comentarii:

  1. Sarbatori fericite si tie, verisoara mea micuta si scumpa!:X Stii ca te iubim mult si suntem alaturi de tine >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Zurliiiiiiiiii!!! Aloooo!!! Revino-ti mai ca te bat!zburda si tu k de obicei k nu te opreste nimeni.daca n-ai cu cine stai asa k vin eu acasa si sa vezi de care botez iti fac.poate asa te trezesti si tu.sa mai aud eu ceva ca sa vezi ce-ti fac.nu-mi ridicai tu moralul pana acum???!!!ia incearca sa ti-l ridici si pe-al tau (moralul).
    pwp si vorbim pe mess k vreau sa-ti zic mai multe.felicitari pt blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate Krizzule, am multe "lipsuri"... unele chiar de neinlocuit....sincera sa fiu eu nu am simtit nicio magie,nu am simtit Craciunul,cred ca sunt o mare "nesimtita"....dar c'est la vie!

    Am urat "Craciun fericit!" in speranta ca alti vor avea intradevar parte de unul....dar am vazut cum multi din apropiati mei, au avut parte de aceasi dezamagire:(...pacat...

    Sarbatorile nu sunt sarbatori daca nu le simti...oricat de mult ar incerca uni si alti sa te faca sa zambesti..daca zambetul nu este decat o fatada pentru cei din jurul tau...nu e un zambet din inima:(....nu simti ca traiesti..si "sarbatorile" sunt doar "o buna ocazie sa joci teatru..."....


    M-am saturat de rolul asta!!!Dar...cum spun eu mereu...

    Fiecare inceput porneste dintr-un punct si merge din 10 directi!!!

    Kisses'n'hugs!!!

    RăspundețiȘtergere