luni, 14 decembrie 2009

Prima postare

Stand ghemuita in pat,obosita si cu chef de nimic :) mi-a venit "geniala" idee sa-mi fac blog. Si bineinteles ca mi-am facut pt ca daca "mi se pune pata" sa fac ceva,fac! :) Booon...Acu' am o dilema :D.Ce-ar trebui sa scriu in primul post?=)) Exista vreo regula,ceva?Hmmm...Nu cred.

In ultima vreme mi s-au intamplat tot felul de lucruri...
Oficial,de joi,10 Decembrie,sunt majora!Ce-o sa fac de-acum inainte?Simplu! Nimic in plus fata de ce faceam pana acum.
Daca inainte ma exasperau restrictiile parintilor si abia asteptam sa implinesc 18 ani ca sa "fac ce vreau",acum,nu simt nevoia sa fac nimic din ce nu aveam voie sa fac inainte. Un lucru interzis devine mai tentant.Asa imi justific comportamentul de atunci...Acum imi vad cumintica de viata mea si incerc sa nu cad prada tentatiilor pe care le intalnesc la tot pasul.
Mi-am propus sa fac niste schimbari in ceea ce ma priveste.Mi-e dor de mine,cea de acum un an si ceva,de copilul ala caruia nu-i pasa de nimic,care radea de rasuna tot liceul,care plangea doar atunci cand intradevar avea un motiv intemeiat sa o faca,care zburda linistit,vesel si optimist...
Acum,nu ma mai recunosc.Nu-mi place de mine. Ma supar din orice,gasesc motiv de dat apa la soricei in fiecare seara,ma simt goala,singura,desi am langa mine niste parinti care ma adora,incerc sa par dura,rece,distanta...trec ft usor de la o stare la alta,am devenit posesiva,geloasa,invidioasa.Mi-e greu sa accept realitatea .Ma enervez,tip,arunc cuvinte pe care le regret apoi.Simt nevoia sa fiu imbratisata,insa nu de mama sau de tata,nici de cea/cel mai bun(a) prieten(a),ci de...EL! Dar EL n-o va face acum si poate niciodata.Probabil i-ar fi teama sa nu interpretez lucrurile.Si ar avea dreptate.
De ce e EL atat de special pt mine?
Pt ca omul asta reuseste cu un singur zambet sa-mi faca ziua mai frumoasa,sa ma faca sa uit de tot ce m-apasa.Zambetul lui creeaza dependenta.E bland,cald...senin.L-as privi ore in sir si nu m-as plictisi.
Ma amagesc,imi fac iluzii,sperante desarte...si sufar.Dar nimeni nu are vreo vina pt ce mi se intampla in afara de mine.Implor timpul sa m-ajute sa uit,sa trec peste,sa nu mai simt ceea ce simt...pt ca m-am saturat sa fiu intrebata ce-am patit,de ce sunt trista,si sa nu pot raspunde sau sa gasesc diferite scuze.
Ma opresc aici pt ca e mai sanatos pt mine...
Vineri seara a avut loc Balul Bobocilor.Acesta a fost cel mai reusit bal pe care l-am vazut pana acum.Prezentatorii au fost superbi,filmuletul de prezentare mi-a placut si m-am amuzat copios,concurentele erau dragutele foc,momentele artistice au fost savuroase...Ce mai!Organizatorii chiar au fost foarte creativi si rezultatul muncii lor a fost cu muuult peste asteptarile noastre.
De la Casa de Cultura,unde s-a desfasurat concursul de Miss,am plecat in Club Extrem.
Acolo,agitatie si aglomeratie ca de obicei,dar oricum,a fost ok pana pe la 02:30 cand au inceput sa rasune manele si mi-am luat gentuta si-am plecat acasa.
A existat un moment in care m-as fi ridicat si-as fi plecat acasa,daca nu eram cu Silvia (o prietena buna) care trebuia sa mearga o data cu mine acasa pt ca a dormit la mine,dar m-am abtinut si m-am asezat...si asta pt ca nu mai suportam sa vad ceea ce vedeam.Am observat un lucru care m-a durut...M-am ridicat,dupa ce puteam privi linistita in jur.Am continuat sa dansez,dupa cum spuneam,pana pe la 02:30...
Oricum,a fost frumos.
Azi,am luat vacanta si imi vine sa ma urc pe pereti! :(( Nu stiu ce-o sa fac eu 3 saptamani acasa :(.N-o sa-mi lumineze nimeni ziua cu un zambet asa cum numai EL stie sa o faca...dar rezist eu.Trebuie!
Ascult Chris Isaak-Wicked Game de 4 zile continuu.Sunt niste versuri atat de profunde care transmit atat de multe lucruri...Ooofff :-<
Am fugit... Bye!!! :-h :*:*:*

12 comentarii:

  1. faina postarea ta, dar... cine este EL? ca atat de frumos ai vb de el ca m-ai facut curioasa :-? in rest astept cu interes SE STIEEE urmatoarele postari :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Gogo! :*
    EL este...idealul masculin in viziunea mea :) E un om...un simplu om,dar pt mine este special.
    Kissulici!!! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari!:*
    Ma bucur ca ai avut curajul si puterea sa vorbesti.
    In rest ...fiecare lucru vine la timpul lui.
    Succes mult "mami" :*:* ! o sa citesc fiecare post al tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc din suflet,Daniel! >:D<
    Ma bucur ca imi esti alaturi (ca de obicei,de altfel).
    Pupici :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Welcome Krizzule!!!!in lumea celor "care se chinuie" sa scrie corect si pro"fund" :D!!!


    Nu-i nimic si tu ca si mine si alti..."Facem ce putem si cat putem!!Te pup fataaaa!!!!

    Kisses'n'Hugs!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Caazi...te ridici...tot ce tii e rabdareee...
    Plangi,te distrugi,vrei sa fugi si te doare..
    Dai tot ce ai si ce n-ai..,totusi pare(ie)..ca nu te descurci sa le pui lumea la picioare...
    Acum vad a venit si randu meu...s-am grija de ea asa cum a facut ea mereu...
    Nu pot doamn mainile imi sun legate
    Cum pot sa fac sa o trezesc la realitate..?
    Sa pot sa spun ca viata nu e nedreapta..sa uite totu` k e fata desteapta
    Ca merita tot ce e mai bun..
    Trecutu` e trecut..viitoru` conteaza acum..
    Daca as putea i-as da parte in mine...
    Vreau s-o vad zambind,urland de fericire
    Sa spun hai ca putem s-o luam de la capat
    Sa dam peste amintiri asa doar in treacat..
    Ca astazi cazi,te ridici maine-ti trece
    Sa-i amintesc ca unde`s doï puterea creste..
    CA IMPREUNA TRECEM PESTE TOT
    CA O PRIETENIE TRECE SI PRIN FOC!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu cine esti pt ca nu ti-ai lasat numele :) dar merci oricum :*

    RăspundețiȘtergere
  8. O prima postare foarte frumoasa,dar si trista :(.. si orice lucru care ne intristeaza(face rau) nu merita ,pentru ca noi ca persoane suntem mult mai valoroase.;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut...ma bucur ca te-ai adaugat si tu noua blogspotilor.....imi place prima ta postare:*:*:*......sper sa te ajute faptul ca ai un blog( eu il folosesc numai ca sa ma descarc:D...la asta e cel mai bun)...e ca un fel de prieten care te asculta si nu te judeca ....mia fost de mare ajutor odata( despra acea intamplare am scris in prima postare)....spor la scris ganduri...bye-bye:*:*:*.....iti las si eu blogspotul daca vrei sa-l vizitezi: http://daaaaanaaa.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere