luni, 21 decembrie 2009

Scrisoare catre Mos Craciun




















Elvis Presley - ''Here comes Santa Clause''
Asculta mai multe audio Muzica

Draga Mosule,

Nu stiu ce ti-au spus tie spiridusii, dar sa stii ca eu am fost cuminte.
Am numai note bune la scoala, cu exceptia matematicii, dar sa stii ca am inceput sa-mi fac si-acolo tema din cand in cand. Zi tu ca n-am progresat ?!
Cu ai mei ma inteleg bine. Pana la urma s-au razgandit si mi-au dat voie sa sarbatoresc Craciunul alaturi de prietenii mei, dar SURPRIZA!!! Nu mai are loc nicio petrecere. Dupa ce m-am zbatut atat sa obtin aprobarea parintilor, s-au certat prietenii intre ei si gata...ADIO Christmas Party! :(( Eh, lasa ca eu sunt obisnuita sa-mi petrec sarbatorile in familie. :)
Tin sa te anunt ca nu mai tip atunci cand vorbesc cu tata (el iti poate confirma), nu mai comentez cand ma pune mama sa fac curat, nu mai beau suc direct din sticla (cand sunt acasa), am inceput sa port rochite (spre bucuria parintilor), am invatat sa ma calmez (un pic) si cand o iau razna ma apuc de desenat, am invatat sa-mi exteriorizez sentimentele fata de cei dragi... Nu mai stiu ce-am invatat si ce-am incercat sa schimb la mine da' oricum tu le stii pe toate :).
Dat fiind faptul ca anul acesta am facut mai putine ghidusii, cred ca merit si eu sa primesc ceea ce-mi doresc. Stai linistit ! Nu vreau nimic material ;).
Imi doresc ca EL sa fie sanatos si fericit, ca sa poata imparti in continuare zambetele cu care eu ma hranesc aproape zilnic (exception : les vacances quand je ne le peut voir), imi doresc sa am puterea sa trec peste momentele mai putin bune, sa invat sa ma controlez, sa capat incredere in fortele proprii, sa nu dezamagesc persoanele apropiate, sa inlocuiesc lacrima cu un suras, sa pretuiesc fiecare clipa, sa pot ajuta, sa-mi pot raspunde singura la intrebari, sa accept realitatea, sa le fie bine alor mei si sa ne putem intelege unii pe ceilalti...
Cer cam multe, nu? :(
Eu am incredere in tine pentru ca in fiecare an ai tinut cont de dorintele mele si iti multumesc! O sa-ti pregatesc o cana cu ciocolata calda ( sau preferi vin fiert? :D ) si biscuiti, ca stiu ca-ti plac.

Cu drag, Cristina !

PS: Te rog frumos, scapa-ma de caseta aia a lui Hrusca veche din '91 pe care-o asculta mama non-stop in preajma sarbatorilor ca m-a disperat!!! De 18 ani, aceleasi colinde le-ascult :(. Le stiu pe derost! :((:((:((
Imi place St. Hrusca, da' sa ascult continuu aceeasi voce...ma scoate din minti, pur si simplu! :(

4 comentarii:

  1. Imi place mult ce scrii si cum scrii.Se vede ca pui suflet in tot ce ne impartasesti noua,celor care-ti vizualizam blogul.Sigur o sa iti implineasca mosul dorintele.
    Te pup si astept un nou post...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, John! Sarbatori Fericite!!! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Piciulica ma dezamagesti!Asta-i ceri tu mosului?Pune mana si cere-i si tu o masina,ceva:)...pai se poate???
    Pup verisoara mea micuta! >:D< Te astept la vara in Italia ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Silviu,n-am nevoie de masina ca n-am permis si n-am ce sa fac cu ea :)) Ma bate tata la cap sa fac scoala de soferi da' yo nu vreau :D Cica l-am dezamagit=)) Lasa ca ii trece :)
    In Italia vin doar cu autocarul...deci,sa n-aud de avion!!!Da? Pacat ca nu m-ai vazut ce fel faceam cand a trebuit sa ma urc intr-un amarat de telescaun...sa ma urc in avion,nici nu se pune problema! Deci, NUUUU!!!
    Pupa-le pe Denisse si pe Chris din partea mea :*
    Va iubesc :X

    RăspundețiȘtergere