marți, 12 ianuarie 2010

118 800... Ma ajuta si pe mine cineva? :D


Vi s-a intamplat vreodata sa va intalniti (intamplator) cu o persoana (pe care-o cunoasteti), s-o priviti fix si sa nu puteti rosti nici macar un cuvant ? Mi s-a intamplat de doua ori. Azi si saptamana trecuta. Ma surprinde, deoarece este omul cu care-mi place cel mai mult sa interactionez, dar nu stiu de ce acum nu mai sunt capabila sa scot vreun cuvintel in prezenta lui. Il privesc in ochi, zambesc...si-atat! Aaaa...mai e ceva! Il salut insa nu verbal, ci miscandu-mi mana "stanga-dreapta". Mi se pare suspect pt ca eu sunt o persoana volubila si "zgomotoasa", dar cand ii intalnesc privirea parca-mi inghit cuvintele.

Am gasit un articol in revista Felicia care se numeste "Gesturile de salut ne dezvaluie felul de a fi" si este scris de un psiholog (cica).
Aici scrie si despre gestul meu de salut...

"Când mâna care salută se miscă „stânga-dreapta”

Dacă salutul de întâmpinare este un gest ce seamănă usor cu o stergere superficială a geamului, ca si gestul de „Pa-Pa” sau „La revedere”, este vorba de o persoană activă, vioaie, entuziastă sau numai foarte bucuroasă că ne-a revăzut. Cei din această categorie au un potenţial urias de a reusi în viaţă prin mijloace proprii, sunt inventivi când este vorba de lucruri mărunte sau probleme ce nu implică situaţii grave. Pot fi prieteni adevăraţi numai dacă suntem extrem de sinceri si deschisi faţă de ei. În cuplu sunt toleranţi, dar devin usor infideli dacă nu avem grijă să înlăturăm cauzele monotoniei si nu le arătăm afecţiunea noastră asa cum îsi doresc ei. "

Oare atat de multe lucruri poate spune despre noi un simplu salut? Hhhhmmm... Nu stiu ce sa zic,dar mie mi se potriveste descrierea.
Lasand la o parte povestea cu salutul, ma poate lamuri si pe mine cineva de ce nu pot rupe tacerea? Poate si voi ati trecut prin asa ceva si ma ajutati si pe mine cu un raspuns... :)

Va multumesc anticipat !

:X


6 comentarii:

  1. ma mie nu mi s-a mai intamplat sau poate nu-mi mai aduc eu aminte.ce sa zic,cred k e ceva la mijloc,dar iti zic eu personal sau pe messenger.hai ti pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Bai, si mie mi se intampla chestia asta foarte des :D....poate ca intervine excesul de internet(in cazul meu).....cunosc persoane care petrec in medie 12 ore pe zi in fata calculatorului(nu e cazul meu,limita 5 ore) si efectiv uita sa interactioneze cu restul lumi!


    Asta este intradevar o problema....

    Nu te speria, nu esti singura, si mie mi s-a intamplat cum ti-am spus mai sus...probabil te-ai intimidat :D sau asta a fost primul lucru la care te-ai gandit...sa saluti gesticuland :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Rontzy, de obicei strigam "Yuuu-Huuu!!!" sau ziceam orice altceva, dar acum nu sunt in stare sa rostesc nimic. Asta cu gestul a fost azi, dar saptamana trecuta il priveam pur si simplu in ochi fara sa fac vreun gest.
    Habar n-am...lasa ca rup eu tacerea :).
    Merci!
    :X

    RăspundețiȘtergere
  4. MAXIM am zis!:)))))))))))))))))))))) stiu k te-am terorizat cu replica asta dar nu m-am putut abtine :D
    bai cristina poate k odata cu trecerea timpului ai devenit tu mai timida si nu-ti dai seama.zic si eu acu nu stiu :-??

    RăspundețiȘtergere