luni, 25 ianuarie 2010

Nimic interesant :)


Amy McDonald - This is the life
Asculta mai multe audio Muzica

Plictisita de atatea cautari pe Google in speranta ca voi gasi ceva interesant, am intrat din intamplare pe veselie.ro si aici am gasit doua imagini ft tari :)).



Ma simt din ce in ce mai bine, sunt mai fericita, mai increzatoare, mai optimista :). Imi merge bine pe toate planurile. Probabil anul acesta voi avea cea mai mare medie din toti anii mei de invatamant liceal, deci la scoala nu sunt probleme. Cu cei din anturajul meu, slava Domnului, ma inteleg ft bine! Sanatoasa sunt, imi mai curge mie nasul din cand in cand, dar mi se pare normal ca doar e iarna :), in rest, n-am probleme. Aaaaa...la capitolul sanatate mentala stau eu cam prost, in rest e OK :)).
S-a deschis in fata liceului un magazin cu produse de patiserie. Cine i-o fi pus,ma??? Sunt dependenta de cornurile lor cu frisca! Desi dupa majoratul meu as fi putut jura ca n-o sa mai mananc nimic ce contine frisca, cornurile astea m-au innebunit pur si simplu. O sa ma fac de 100 Kg =)). Ma consolez si eu cu ideea ca cine ma place, ma place asa cum sunt
, caci la cornurile mele preferate n-o sa renunt curand :).

Sa nu uit! Are cineva vreun pisoi birmanez de vanzare? Daca da, lasati-mi un comment cu adresa vostra de mail sau orice date de contact doriti voi :).

Revin curand! Pupici :*:*:*

4 comentarii:

  1. are o prietena, dar siamezi.daca vrei ma anunti si iti fac rost.app ma bucur pt tine :*

    RăspundețiȘtergere
  2. cu matza nu te pot ajuta k nu suport pisicile >:) mi-ai adus aminte de melodia aia 8-> stii tu:P
    :-h :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc, insa nu vreau pisoi siamez...mi-as fi dorit birmanez.
    Pupici:*!

    RăspundețiȘtergere